Bryd tabuet!

Fuck What They Say!

IMG_0665

Hej læsere.

Jeg er på vej hjem fra efterskole, og tænkte at jeg lige så godt kunne skrive et opslag.

Efter at jeg har skrevet det sidste opslag, har jeg tænkt over at jeg ikke skal tænke over, hvad andre siger eller tænker om mig, jeg er mig selv, uanset hvad andre siger. Det kan godt ske at jeg skal arbejde med min facade, som gør at jeg måske virker en smule mere hård. Bag min facade, er jeg en pige der bare gerne vil accepteres og have nogen der holder af mig, og det ved jeg at jeg har, men jeg tænker ikke altid over det.

Jeg ved at jeg umuligt er den eneste der har svært ved at fjerne min facade, da jeg har haft den i et par år nu. Facaden har reddet mig fra at blive mobbet, da jeg kunne svare igen, men på en ordentlig måde, så det ikke var sjovt at mobbe mig længere.

Jeg skal til at arbejde på at fjerne min facade, så jeg kan være mig selv! Det ville være rart, at komme af med den igen.

Jeg skal kun tænke på mig selv, men uden at være egoistisk, så jeg ikke bliver arrogant, da jeg hader arrogante personer, de er noget af det værste jeg ved.

Husk at jeg altid svare på:

Instagram: Marca_em

Snapchat: Marca_em

God dag

– Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd tabuet!