Vi lever i en frygtelig verden... Del budskabet!

Bryd tabuet!

Hej læsere!

I dag vil jeg bryde et tabu, som jeg har døjet med i flere år. Jeg har i lang tid skammet mig over min krop, og det har jeg været hæmmet af. Det er ikke sundt at have grimme tanker om sin egen krop!

For 7 år siden, der blev jeg overvægtig, og jeg tog en del på, på meget kort tid. Jeg fik det man kalder strækmærker og blev en outsider, da ingen af mine veninder var/er overvægtige. Mine veninder går meget op i deres udsende og træner tit, men jeg har det svært med mig selv og sammenligner mig altid med andre. Det bliver hårdt i længden at være udenfor og føle sig anderledes. I mange år har jeg nægtet at deltage i idræt, pga min vægt og strækmærker! Jeg havde en veninder der spurgte på et tidspunkt, “Maria, hvad er der sket med din ryg?” Og det var pga mine strækmærker, da de er så tydelige.

Jeg skammer mig stadig over min krop, så meget, at når jeg skal have svømning i skolen, så må jeg have en trøje over min badedragt og kan kun have en bikini på, hvis jeg er langt væk på ferie, der hvor jeg ved at ingen kender mig!

Jeg er meget ked af det over hvordan jeg ser ud, og er blevet mobbet med det i mange år! Jeg vil så gerne gøre noget ved det, men det er så svært at begynde, da jeg ikke er glad for at have sportstøj på, da det meste af det sidder stramt. Jeg har meget svært ved at finde tøj, som jeg selv synes at jeg ser godt ud i.

Jeg har perioder hvor jeg er glad for min krop, og så har jeg perioder, hvor jeg bare sammenligner mig med alle og bare gerne vil være tynd og komme af med strækmærkerne, men gør alligevel ikke noget ved det, da jeg ikke føler at jeg hører til i et træningscenter, fordi jeg føler alle er tynde og total fit og veltrimmet.

Er så bange for at nogen ser min krop og mine strækmærker, at når jeg har svømning, så kommer jeg før de andre for at gå i vad og klæde om, og går tidligere i bad, af samme grund. Jeg sover med trøje på, fordi jeg er bange for, at min Roomie siger noget til min krop, hvis hun ser strækmærkerne. Kan ikke sove hos mine veninder uden at have trøje på, heller ikke, hvis jeg har kendt dem i flere år, og de er ligeglade med min krop.

Jeg havde virkelig brug for at bryde tabuet, da det fylder virkelig meget for mig, så meget, at jeg kan være ked af det i lang tid, eller at jeg ikke vil deltage i de ting der sker på min efterskole, eller på min gamle skole.

Hvis der er nogen af jer der har samme problem eller et andet problem, så snak med nogen, det er rart at bryde tabuet!

Håber i forstår hvorfor dette er rart for mig at fortælle og komme ud med!

God dag til jer, Maria 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lever i en frygtelig verden... Del budskabet!